Přihlášení
OKEJ

Detail článku blogu

Reseller: Vaše rozhraní pro správu hostingových služeb

10.10.2019

Ve světě domén, hostingů a VPS se pohybujeme už pěknou řádku let. Proto jsme si poměrně rychle všimli, že na českém trhu něco chybělo - uživatelsky přívětivá platforma, která by i menším přeprodejcům umožnila vytvořit si vlastní rozhraní pro správu hostingových služeb. Platforma, která by nestála šílené peníze, ale přesto nabídla dostatek možností pro podnikání. A tak jsme se rozhodli ji připravit. Dnes naši službu využívají desítky firem a podnikatelů po celé České republice.

Jak Reseller funguje?

Reseller, jak jsme naši službu pojmenovali, umožňuje přeprodejcům VPS, domén a hostingů zřídit personalizované prostředí pro své zákazníky. Online, bezplatně, během pár minut a ve vlastním designu. Ihned po zaregistrování na Hosting90.cz získáte přístup do uživatelského rozhraní, kde vytváříte přístupy pro své klienty na úrovni jednotlivých služeb (domény, hostingy aj.). Uživatelské prostředí si navíc můžete nastavit tak, aby korespondovalo s vizuálem vaší firmy.

Pro koho je služba vhodná?

Všem přeprodejcům domén, hostingů a virtuálních serverů. Služba Reseller splňuje obvyklé požadavky webových studií, ISP poskytovatelů, vývojářů aplikací, systémových integrátorů i hostingových poskytovatelů, kteří nechtějí investovat do hardwaru a vlastních administrátorů.

Jaké výhody nabízí Reseller oproti konkurenci?

  • API - Oproti ostatním konkurenčním firmám podporujeme využití API. Bez problémů tak integrujete ovládání služeb do vlastního rozhraní nebo zavedete automatické zřizování služeb (To ocení zejména vývojáři aplikací nabízející svým klientům aplikaci na své infrastruktuře).
  • Rozhraní ve vlastní grafice - Uživatelské prostředí si můžete přizpůsobit vlastním potřebám. V praxi to znamená, že rozhraní poběží na vaší doméně a bude nést vaše firemní barvy a logo. Vše tedy budete mít pod taktovkou svého brandu.
  • Jednoduchost a rychlost - Zřízení virtuální hostingové firmy trvá pár minut a probíhá přes internet. Jakmile se zaregistrujete, můžete už začít pracovat a využívat naše služby naplno.
  • Uživatelsky přívětivé rozhraní - Při vývoji jsme dbali na to, aby rozhraní bylo intuitivní a přehledné. Vy i vaši klienti tak snadno najdete vše, co budete potřebovat.
  • Automatizace - Chce si váš klient založit další e-mailové schránky nebo upravit základní nastavení služeb? Vše zvládne sám skrz uživatelské rozhraní. Naším cílem bylo vytvořit prostředí, které urychlí a usnadní práci na všech rovinách.

Kolik Reseller stojí a jak ho získám?

Reseller je zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat na našich stránkách Hosting90.cz a je to.

Nestačí vám Reseller a hledáte něco komplexnějšího? Vyzkoušejte White Label - virtuální hostingovou firmu od A do Z, která poskytuje kompletní zázemí pro poskytování virtuálních serverů, domén a hostingů. Tato služba je sice placená, za to nabízí mnohem větší možnosti. Ale o tom zase někdy příště.


Sdílej článek:
< Zpět na výpis článků