Přihlášení
OKEJ

Detail článku blogu

Účtování a platební období VPS

13.5.2019Josef Chládek

Podívejme se na platební období a účtování našich virtuálních serverů. Nabízíme maximální flexibilitu transparentnost. K ničemu se nezavazujete a vše je ve vaší režii. Platební období je na měsíční nebo denní bázi. Sami si zvolíte, které vám vyhovuje nejvíc, navíc jej můžete kdykoliv změnit.

Měsíc nebo jeden den

Uvedené ceny na webu a v uživatelském rozhraní jsou platné při využití měsíčního platebního období. Druhou možností je denní účtování, v tomto případě jsou VPS o 20 % dražší než u měsíčného účtování.

Denní účtování je vhodné zejména pro nárazové projekty nebo pro otestování našeho řešení, pro příklad náš nejmenší profil VPS S1 vychází při denním účtování na 3 Kč to je 90 Kč za měsíc. S lehkou nadsázkou můžeme říct, že za jedno vrácené lahvové pivko můžete na 1 den vyzkoušet náš virtuální server.

Flexibilita – k ničemu se nezavazujete

Virtuální server si zřídíte sami, není potřeba naší pomoci. Nabijete si kredit a VPS objednáte. Během pár minut máte vše hotovo. Platbu, výběr VPS i samotné zřízení. Kredit můžete dobít pomocí platební karty nebo bankovním převodem. Pokud v průběhu času potřebujete VPS změnit na vyšší plán, náš systém automaticky rozdíl přepočítá. Důležité je, že se k ničemu nezavazujete a naše cenová politika je maximálně transparentní.

Potřebujete větší výkon VPS jen na několik dní? Proveďte upgrade sereru na vyšší VPS profil beze změny velikosti disku. Zvýšíme vám RAM a CPU, disk zůstane stejný. Jakmile nároky na vyšší výkon budou minulostí, můžete opět přejít na původní profil. Účtování vyššího profilu probíhá jen za čerpané dny. Nikoli za celý měsíc.

Dojde mi kredit, co potom?

VPS vám ihned nemažeme, naopak vám dáme ještě 7 dní navíc pro uhrazení, pro případ, že jste zapomněli a o provoz máte nadále zájem. Do toho vás několikrát upozorníme na nedostatečný stav kreditu.

Vyzkoušejte si naše VPS za cenu vráceného "lahváče".


Sdílej článek:
< Zpět na výpis článků